c

Aplicații

 • Standuri expoziționale

  Va oferim o linie completa de material premium pentru standurile sau magazinele pe care le amenajati. Gama noastra cuprinde materiale rigide pentru panouri, placari sau chiar piese de mobilier

  Vezi aplicațiile
 • Signalistică în magazine

  Evolutia marketingului in zona de retail ca si publicitate strategica face parte din mixul de marketing.  Va oferim o gama larga de materiale de calitate pentru display-uri individuale si diverse obiecte de reclama indoor.

  Vezi aplicațiile
 • Decorațiuni interioare și artă fină

  Desenul, picture si fotografia sunt o forma de expresie vizuala si reprezinta o parte importanta in cadrul artei vizuale. Procesul de tiparire digitala ofera multe solutii in alegerea suportului potrivit. Antalis ofera solutii complete de tiparire digitala pentru arta fina.

  Vezi aplicațiile
 • Publicitate outdoor

  Puteti alege dintr-o varietate larga de materiale diverse produse pentru comunicarea outdoor: pentru panouri publicitare, pentru acoperirea unor cladiri aflate in renovare, window graphics si multe altele.

  Vezi aplicațiile
 • Ambalaje promotionale

  Puternice, usoare si flexibile, materialele noastre va ofera o cale sigura, moderna si prietenoasa cu mediul de a iesi in evidenta. Caracteristicile tehnice ale materialului nostru combina designul, standardele tehnice, imprimarea si conversia, în scopul de a construi ambalaje pentru multe industrii.

  Vezi aplicațiile
 • Decorațiuni grafice pentru mașini

  Decorarile auto si personalizarea parcului auto sunt sectoare in crestere in care se cer produse de mare impact, durabile si cu costuri scazute. Produsele noastre va ajuta sa obtineti rezultate profesionale si de durata datorita adezivilor special formulati.

  Vezi aplicațiile
paperman