▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Magazines-and-Newsletter_ContentPage_259x194.jpg

Reviste  și buletine informative

Gradul de alb si transparenta sunt doua considerente importante in alegerea hartiei pentru revista sau buletinul tau informativ.

 • Gama de hârtii și cartoane

  Fiecare hartie ofera un nivel de calitate, premium sau standard. Tu alegi ce calitate vrei sa afisezi in fata clientilor. O hartie wove va transmite un aspect diferit fata de o hartie necretata sau una iridiscenta. Decide daca imaginile vor fi color, alb si negru sau o combinatie de ambele. Hartiile pe care le folosesti trebuie sa se potriveasca continutului si aspectului buletinului informativ sau revistei pe care o pregatesti. Hartiile lucioase sunt cele mai bune pentru tiparirea imaginilor color, dar foarte multe hartii necretate de ultima generatie ofera rezultate bune si redau un aspect mai luxos.

  > Produse recomandate:

  Hartii cretate: Claro Gloss & Silk - Novatech Satin & Gloss - MS Green

  Hartii necretate: Olin

  Vezi produse
 • Alegerea tiparului

  Daca produci cantitati mici, ar fi de preferat sa utilizezi tiparul digital. Acest lucru iti ofera posibilitatea sa personalizezi newsletterul sau revista sau sa targetezi segmente  diferite ale pietei cu diverse coperte, spre exemplu.

  > Produse recomandate:

  Digitale: Digigreen

  Hartii cretate: Claro Gloss & Silk - Novatech Gloss & Silk

  Hartii necretate: Olin - Cocoon

  Vezi produse
 • Livrarea 

  Intotdeauna importanta intrucat este primul lucru pe care lumea il observa la compania ta. Daca recurgi la expedierea prin posta, nu uita ca dimensiunea, grosimea si greutatea vor influenta costurile expedierii.

 • Mediu 

  Antalis ofera o gama larga de produse certificate si reciclate. Te asiguram ca toate hartiile sunt realizate din pulpa provenita din paduri administrate responsabil, asadar poti fi convins ca au un lant de productie responsabil social - de la copacii care sunt folositi pana in momentul in care ajung in imprimanta. Majoritatea brandurilor noastre au o oferta de produse reciclate in gama, asadar fii sigur ca sunt sustenabile si nu dauneaza mediului.

  > Produse recomandate: MS Green - Cocoon -  Cyclus

  Mai multe
 • Bugetul 

  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce o revista premium, de lux, de larg consum sau una ieftina si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau. 

Claro 

claro_push_145x111.jpg

Hartia cretata ce ofera cel mai bun volum de pe piata.

Mai multe

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Gama inovativa de hartii extra-albe reciclate ce ofera rezultate excelente ale printului.

Plicuri 

envelopes&pockets_145x111.jpg

O gama larga de formate si culori pentru orice nevoie.

Mai multe

Produse packaging

packaging_push_145x111.jpg

O gama specializata de ambalaje protective si materiale de fixare.

Mai multe
paperman