▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Annual-Reports_ContentPage_259x194.jpg

Rapoarte  anuale

Felul in care tiparesti si prezinti raportul anual are o mare importanta si hartia pe care o alegi pentru acest lucru te poate ajuta sa redai imaginea ideala a companiei tale.

 • Gama de hârtii și cartoane

  Vibratia de culori, simt si tactilitate a raportului tau anual va avea un impact asupra hârtiei pe care o alegi - alegerea celei potrivite te va ajuta sa realizezi brosura pe care o doresti. Imagini color combinate cu text - hartiile lucrioase sunt cele mai bune pentru tiparirea imaginilor color, dar poate ar fi mai potrivit sa folosesti o hartie de ultima generatie, o hartie necretata, deoarece va inlesni citirea textului. Calitatile lor vor ajuta la reproducerea imaginlor la o inalta calitate. Hartia folosita la interior poate fi diferita de cea utilizata pentru coperte, prin urmare trebuie sa decizi daca trebuie sa se potriveasca sau sa fie in contrast. Daca alegi contrastul, trebuie sa te asiguri ca merg impreuna si redau aspectul dorit raportului pe care il concepi.

  > Produse recomandate: Claro Bulk - Claro Gloss si Matt - Novatech Satin si Gloss

  Reciclate: Cocoon - Cyclus - MS Green

  Creative: Rives - Conqueror - Olin - Keaykolour - Curious Collection

  Vezi produse
 • Variantele de tipărire

  Vei realiza raportul anual folosind metode de tipar conventionale sau masini digitale? Metodele digitale iti permit personalizarea fiecarei copii, adaugand si mai multa valoare informatiei pe care o transmiti. Hartiile digitale au devenit din ce in ce mai raspandite. In orice caz, daca folosesti o masina HP Indigo, hartiile pe care le utilzezi au nevoie de o acoperire (cretare) speciala. Este intotdeauna mai sigur sa verifici daca hartia pe care vrei sa o folosesti este certificata pentru aceste masini. Tine cont de finisarile speciale ale printului pe care vrei sa le incorporezi, incluzand embosarea, termografia, folio, lacuirea, stantarea.

   Produsele recomandate:

  Digitale: Color Copy

  Hartii cretate: Claro Gloss - Novatech Gloss si Silk

  Hartii necretatate: Olin

  Vezi produse
 • Livrarea 

  Cum vei distribui raportul anual? Daca intentionezi sa-l trimiti prin posta, decide daca vei folosi plicuri sau etichete pentru adrese si, nu uita, ca dimensiunea, grosimea si greutatea lor vor influenta costul expedierii. Acesta este un aspect important intrucat e primul lucru pe care destinatarul il vede cand primeste acest raport. Nu uita sa verifici corespondenta marimii intre plic si raport. O selectie mare de plicuri este disponibila pentru a se potrivi si a completa aceste harti. Antalis ofera, de asemenea, o gama larga de produse pentru ambalaje standard si personalizate pentru a se asigura ca rapoartele tale vor ramane in stare perfecta pe parcursul intregii productii, transportului sau a lantului de depozitare. Cutii de carton, hartii de ambalare maro, folie cu bule, banda adeziva ... arunca o privire la oferta noastra packaging.

 • MEDIUL 

  Certificarile de mediu sunt importante pentru tine? Daca da, exista o varietate de hartii pentru a te ajuta sa satisfaci aceste nevoi oferindu-ti siguranta ca toate hartiile noastre sunt realizate din pulpa obtinuta din paduri administrate responsabil, asa ca poti fi sigur ca hartiile noastre au un lant de productie responsabil social - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa pana la introducerea in imprimanta.

   > Produse recomandate:

  Digigreen - Cocoon Gloss si Silk - Cyclus Print si Offset - MS Green - Conqueror 100% reciclat

  Mai multe

Conqueror 

conqueror_push2_145x111.jpg

Standardul international de aur pentru comunicarea corporativa externa.

Novatech 

gant_144x111.jpg

Hartia cretata de referinta pentru productivitate si viteza de tiparire.

Plicuri 

envelopes&pockets_145x111.jpg

O gama larga de formate si culori pentru fiecare cerinta de mailing.

Mai multe

Ambalaje 

packaging_push_145x111.jpg

O gama de materiale de specialitate pentru ambalare si protectie.

Mai multe
paperman