▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Greetings-Cards_ContentPage_259x194.jpg

Felicitări  și invitații

Calitatea si nuanta hartiilor utilizate pentru felicitari si invitatii sunt extrem de importante intrucat majoritatea celor care le vor primi vor dori sa le pastreze si pretuiasca pe timp indelungat - poate chiar si pentru o eternitate!

De Reținut:

 •  Analizeaza publicul vizat si traseaza mesajul pentru a te adresa personal.
 •  Tiparul digital este ideal pentru felicitari si invitatii, intrucat poti realiza multe lucruri pentru a le face sa para mai personale.
 •  Hartiile pe care le folosesti joaca un rol important in a asigura ca destinatarul este atras si incurajat sa deschida si sa citeasca.
 •  Tipurile imaginilor si usurinta in a scrie felicitarile si invitatiile sunt importante, pentru a citi cu usurinta ceea ce a fost scris. Poti include si un insert potrivit felicitarii, hartille Translucent vor reda un efect intelligent.
 •  Felul in care alegi finisarile brosurii sau pliantului te va ajuta sa iesi in evidenta si incorporarea unei lacuiri, unui folio sau unei embosari pe coperta sau in interior va face diferenta intre felul in care oamenii percep felicitarea sau invitatia si compania ta. Daca continutul si mesajele sunt importante pentru tine, atunci se justifica costurile aditionale de incorporare a uneia sau mai multor finisari.
 •  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce un direct mail premium, de lux, de larg consum sau unul ieftin si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau.
 •  Daca intentionezi sa expediezi calendarul prin posta, atunci trebuie sa ai in vedere faptul ca greutatea si dimensiunea plicului vor influenta costurile de expediere.
 •  Daca certificarile de mediu sunt importante pentru tine, exista o varietate de hartii care intampina aceasta cerinta.
 • Aspectul 

  Felicitarile si invitatiile prind viata prin culori, texturi si finisari si toate hartiile folosite vor ajuta la atragerea atentiei si la siguranta ca vor fi deschise, citite si apreciate.

  > Produse recomandate:

  Keaykolour - Rives - Curious Collection - Pop'Set - Conqueror Bamboo

  Vezi produse
 • Tiparul digital

  Hartiile si cartoanele pentru tiparul digital devin din ce in ce mai disponibile, aceasta metoda de tipar permitand productia unui numar limitat de felicitari si invitatii pentru fiecare persoana sau grup cu mesaj personalizat. Daca nu esti hotarat in ceea ce priveste hartia pe care vrei sa o folosesti, solicita ajutorul echipei de vanzari.

  > Produse recomandate: Digigreen

  Vezi produse
 • Imagini colorate

  Hartiile lucioase sunt cele mai bune pentru tiparul imaginilor colorate, hartiile necretate ofera rezultate excelente ale printului. Hartiile necretate pot fi printate fara intinderi de cerneala.

  > Produse recomandate:

  Necretate: Coloraction

  Cartoane albe: Carta Integra

  Vezi produse
 • Plicuri 

  Intotdeauna importante intrucat sunt primul lucru pe care il vede destinatarul cand primeste o felicitare sau o invitatie. Nu uita sa te asiguri ca documentul tau se va potrivi ca si dimensiune cu plicurile.

   

  > Produse recomandate: Curious Collection

  Vezi produse
 • Mediul 

  Antalis ofera o varietate de hartii reciclate si certificate oferind siguranta ca toate hartiile noastre sunt realizate din pulpa obtinuta din paduri administrate responsabil, asa ca poti fi convins ca hartiile noastre au un lant de productie responsabil social - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa pana la introducerea in imprimanta. 

  Mai multe

Rives 

rives_push_145x111.png

Varietate de texturi si de efecte de imprimare.

Mai multe

Curious Collection

curious_collection_push_145x111.jpg

Cea mai inovativa gama de hartii creative adunate intr-o singura colectie.

Pop 'Set

popset_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate colorate pentru inspiratie de zi de zi.

Mai multe

Keaykolour 

keaykolour_collection_push_145x111.jpg

O gama de cartoane colorate de calitate premium extraordinare la atingere si cu certificari de mediu inovative.

Mai multe
paperman