▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Catalog_ContentPage_259x194.jpg

Cataloage 

Catalogul tau este oglinda ta tiparita. Este documentul care prezinta exhaustiv ceea ce vinzi, combinand in mod frecvent imagini atractive cu pagini de continut. Este, prin urmare, esential sa folosesti hartia potrivita pentru catalogul tau, in scopul scoaterii in evidenta a imaginilor si in acelasi timp oferirii clientilor un citit confortabil de la prima la ultima pagina.

 • Strategia de proiect

  Exista multi factori care influenteaza decizia asupra tiparirii unui calendar: audienta, distributia, utilizatorul final, termenul de valabilitate, cerinte de mailing, finisarile si formularele de comanda. Cate cataloage produci si cate pagini include un calendar? Dimensiunea si forma sunt alti factori ce trebuie luati in calcul: 8 pagini, 32 de pagini, etc.

 • Selecția hârtiei

  Cu siguranta vei avea o combinatie de imagini si text, asa ca trebuie sa te gandesti la opacitatea hartiei pe care o folosesti, pentru a reduce pe cat posibil vizibilitatea continutului de pe verso pe fata. Hartiile cu greutate mica si opacitate mare, special concepute si produse pentru cataloage, vor ajuta la pastrarea greutatii totale la un nivel minim, mai ales daca este un continut bogat. Cat de usor poti da paginile si cat de plat ramane catalogul in timp ce e rasfoit sunt considerente importante, in  special daca produci o versiune mare, de volum. Creativitatea este de asemenea importanta. Utilizarea diferitelor tipuri de hartie in acelasi catalog poate evidentia anumite parti ale catalogului (produse noi, servicii, reclame, etc.).

  > Produse recomandate: Cyclus - Novatech - MS Green - Cocoon - Claro Gloss & Silk

  Pentru cataloage creative: Rives - Olin Regular

  Vezi produse
 • Modul de tipărire

  Ia in considerare orice tip de finisare vrei sa incorporezi. Aceasta include embosarea, termografia, folio, lacuirea si perforarea. Finisarile sunt de asemenea importante in asigurarea longevitatii si durabilitatii catalogului.

  >  Produse recomandate:

  Novatech Gloss & Silk - Claro Gloss & Silk

  Vezi produse
 • Livrarea 

  Daca planuiesti sa il expediezi prin posta, atunci greutatea si marimea sunt importante intrucat influenteaza costurile de expediere.

  Antalis pune la dispozitie o gama mare de produse de ambalare standard si personalizate pentru a asigura mentinerea in stare buna pe durata productiei, transportului si depozitarii. Cutii de carton, hartie de ambalaj maro, folie cu bule, banda scotch ... arunca o privire la oferta noastra de ambalaje.

 • Bugetul 

  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce un catalog premium, de designer, de masa mare sau unul ieftin si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau.

 • Mediul 

  Antalis ofera o varietate de hartii reciclate si certificate oferind siguranta ca toate hartiile noastre sunt realizate din pulpa obtinuta din paduri administrate responsabil, asa ca poti fi convins ca hartiile noastre au un lant de productie responsabil social - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa, pana la introducerea in imprimanta.

  Majoritatea brandurilor noatre au o oferta de reciclate in gama lor, asadar poti fi increzator ca hartiile noastre sunt sustenabile si nu dauneaza mediului in care traim.

  > Produse recomandate:

  MS Green - Cocoon Offset - Cyclus Print si Offset

  Mai multe

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Gama de offset premium cea mai complexa cu o calitate a printului de neinvins.

Mai multe

Claro 

claro_push_145x111.jpg

Hartia cretata cu cel mai bun volum.

Mai multe

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Gama de hartii 100% reciclate, pentru a arata ca-ti pasa de mediu.

Rives 

rives_push_145x111.png

Varietate de texturi si de efecte de imprimare.

Mai multe

Plicuri 

envelopes&pockets_145x111.jpg

O gama larga de formate si culori pentru fiecare necesitate.

Mai multe

Ambalaje 

packaging_push_145x111.jpg

O gama specializata de materiale de ambalare in scopul protejarii.

Mai multe
paperman