▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Books-and-Diaries_ContentPage_259x194.jpg

Cărti  și jurnale

Calitatea si nuanta hartiei pe care o folosesti trebuie luata in considerare cu mare atentie, in special daca urmaresti sa realizezi o carte sau un jurnal pe care oamenii le vor pretui si vor dori sa le foloseasca intregul an sau sa le pastreze in biblioteca.

 • Bugetul 

  Costurile ar trebui de asemenea luate in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vrei sa produci o carte sau un jurnal premium, de lux sau de consum larg, si apoi vei putea sa planifici continutul, tiparul si finisarile potrivite companiei tale, produsului si bugetului tau.

 • Mediul 

  Acreditarile de mediu sunt importante pentru tine? Daca da, exista o varietate de hartii pentru a te ajuta sa satisfaci aceste nevoi oferindu-ti siguranta ca toate hartiile noastre sunt realizate din pulpa obtinuta din paduri administrate responsabil, asa ca poti fi sigur ca hartiile noastre au un lant de productie responsabil social - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa, pana la introducerea in imprimanta.


  >  Produse recomandate:

  Cocoon Gloss si Silk - MS Green - Claro - Claro Bulk - Novatech - Cocoon offset - Cyclus print si offset - Conqueror 100% reciclat - Olin reciclat

  Vezi produse

Claro 

claro_push_145x111.jpg

Hartia cretata ce ofera cel mai bun volum de pe piata.

Mai multe

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Gama de produse offset premium cea mai completa pe piata cu o calitate a tiparului imbatabila.

Mai multe

Novatech 

gant_144x111.jpg

Hartia cretata de referinta pentru productivitate si viteza de tiparire.

paperman