▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Calendars_ContentPage_259x194.jpg

Calendare 

Calendarele ofera oportunitatea ideala de a scoate in evidenta compania ta, produsele si serviciile ei si imaginea pe care vrei s-o infatisezi luna de luna, timp de un an. Cea mai buna alegere iti eficientizeaza costurile de promovare pentru produs(e) sau intreaga companie pentru un an intreg.

 • Gama de hârtii și cartoane

  Gandeste-te la hartiile si cartoanele pe care le veti folosi luna de luna. De-a lungul timpului a fost dezvoltata o gama de hartii si cartoane ce sunt ideale pentru calendare si mixarea lor poate avea un mare impact asupra aspectului calendarului tau. Combinarea hartiilor de diferite greutati va oferi un contrast perfect. Combinarea finisarilor hartiei - luciosa, silk, necretata - depinde de reproducerea culorii dorita pentru imaginilor color. Daca aveti de gand sa expediati documentul prin posta, trebuie sa tineti cont de greutatea si dimensiunea plicurilor, intrucat marimea, grosimea si greutatea vor avea impact asupra costurilor.

  > Produse recomandate:

  Hartii creative: Keaykolour - Rives - Curious Collection - Conqueror Bamboo

  Hartii cretate: Claro Gloss & Silk - Novatech Gloss & Silk - MS Green

  Hartii necretate: Olin - Cocoon

  Vezi produse
 • Alegerea variantei de tipar

  De obicei, calendarele sunt tiparite pe masini traditionale offset, permitand incorporarea lacuirii pe coperta si in interior, folio si embosarea care ar putea face o mare diferenta in modul in care oamenii percep compania. Daca continutul si mesajele sunt importante pentru tine atunci este justificat costul aditional aferent incorporarii unora din finisari. Daca vrei sa realizezi o cantitate mica de calendare, sau unele personalizate cu numele fiecarui client, atunci tiparul digital este raspunsul si, intrucat o au fost dezvoltate in ultimii ani o serie de hartii si cartoane in acest scop, standardele de calitate au atins limite inalte. Totusi, este intotdeauna mai sigur sa verifici daca hartia pe care vrei s-o utilizezi este certificata pentru masinile digitale.

  > Produse recomandate:

  Tipar digital: Digigreen - Image - Color Copy

  Tipar offset cu cerinte tehnice: Claro - Novatech Gloss & Silk

  Vezi produse
 • Bugetul 

  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce un calendar premium, de lux, de larg consum sau unul ieftin si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau. 

 • Livrarea 

  Daca intentionezi sa expediezi calendarul prin posta, atunci trebuie sa ai in vedere faptul ca greutatea si dimensiunea plicului vor influenta costurile de expediere. Plicurile din gama cartoanelor au fost concepute pe dimensiunea calendarelor. Exista si o serie de plicuri disponibile in diferite marimi pentru a raspunde oricarei cerinte.

  Antalis ofera totodata o gama larga de produse de ambalare stantard si personalizate pentru a asigura mentinerea intr-o conditie perfecta a calendarului pe durata productiei, transportului si depozitarii. Cutii de carton, hartie de ambalare maro, folie cu bule, banda scotch ... arunca o privire la oferta noastra de ambalaje.

 • Mediul 

  Antalis ofera o varietate de hartii reciclate si certificate oferind siguranta ca toate hartiile noastre sunt realizate din pulpa obtinuta din paduri administrate responsabil, asa ca poti fi convins ca hartiile noastre au un lant de productie responsabil social - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa, pana la introducerea in imprimanta.

  > Produse recomandate:

  Digigreen - MS Green - Cocoon Gloss & Silk - Cyclus Print & Offset - Conqueror 100% reciclat

  Mai multe

Curious collection

curious_collection_push_145x111.jpg

Gama de hartii creative cele mai inovative adunate intr-o singura colectie.

Novatech 

gant_144x111.jpg

Hartia cretata de referinta pentru productivitate si viteza de tiparire.

Digigreen 

digigreen_push_145x111-1.jpg

Hartie reciclata, multifunctionala, certificata pentru tiparul digital.

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate extra-albe, inovative cu rezultate excelente ale tiparului.

Plicuri 

envelopes&pockets_145x111.jpg

O gama larga de formate si culori pentru fiecare cerinta de mailing.

Mai multe

Ambalaje 

packaging_push_145x111.jpg

O gama specializata de materiale pentru ambalare si fixare in scopul protejarii.

Mai multe
paperman