▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Brochures_ContentPage_259x194.jpg

Broșuri  și pliante

Hartia joaca un rol important in realizarea designului si productia brosurilor si poate sa dea viata produsului . Pliantele vor avea un impact imediat si vor reflecta si spori imaginea produsul pe care il promovezi.

De reținut:

 •  Ce durata de viata are brosura ta? Este una pe termen scurt, care se arunca dupa ce se studiaza sau una pe termen lung care trebuie sa reziste luna dupa luna pana cand se realizeaza varianta ei imbunatatita.
 •  Daca doresti personalizarea brosurii sau pliantului, trebuie sa iei in considerare tiparul digital, intrucat acesta iti permite sa le personalizezi cu numele destinatarilor sau sa realizezi coperte diferite pentru grupuri distincte de clienti vizati.
 •  Hartiile pe care le folosesti au un rol important in asigurarea ca destinatarul este atras de ceea ce primeste si va fi incurajat sa deschida si sa citeasca.
 •  De-a lungul timpului, industria hartiei a dezvoltat o gama de hartii, specifice pentru realizarea brosurilor. Indiferent de faptul ca vrei sa potrivesti coperta cu interiorul sau vrei sa obtii un contrast, aceste hartii furnizeaza solutia ideala si se va regasi intr-o brosura care este cu o prezentare si un tipar foarte bune si care incurajeaza destinatarul sa deschida si sa rasfoiasca.
 •  Daca brosura sau pliantul tau va contine multe imagini colorate, tipul hartiei utilizate va face diferenta intre un tipar excelent si unul obisnuit. Hartiile lucioase vor reda cele mai bune rezultate, iar in cazul in care doresti sa fii putin mai creativ, atunci hartiile mate si chiar cele necretate vor oferi rezultate extraordinare.
 •  In schimb, daca brosura include multe informatii, atunci trebuie urmarita usurinta in a citi. In aceasta situatie, hartiile nelucioase sunt cea mai buna optiune.
 •  Felul in care alegi finisarile brosurii sau pliantului te va ajuta sa iesi in evidenta si incorporarea unei lacuiri, unui folio sau unei embosari pe coperta sau in interior va face diferenta intre felul in care oamenii percep brosura si compania ta. Daca continutul si mesajele sunt importante pentru tine, atunci se justifica costurile aditionale de incorporare a uneia sau mai multor finisari.
 •  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce o brosura/pliant premium, de lux, de larg consum sau unul ieftin si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau.
 •  Daca ai de gand sa expediezi brosurile sau pliantele prin posta trebuie sa tii cont de greutatea si dimensiunile plicurilor, intrucat marimea, grosimea si greutatea vor avea mereu impact asupra costurilor de expediere.
 •  Un alt aspect important este locul in care va fi folosita brosura. Daca este un spatiu deschis sau un mediu industrial, atunci trebuie sa iei in considerare hartiile sintetice care sunt mai potrivite acestor conditii.
 •  Daca certificarile de mediu sunt importante pentru tine, exista o gama variata de hartii care te vor ajuta sa indeplinesti si aceasta conditie.
 • Aspectul 

  Simtul, aspectul si stilul unei brosuri trebuie sa reflecte imaginea companiei tale. Modern, traditional, contemporan sau luxos - fiecare necesita hartii diferite pentru crearea brosurii dorite.

  > Produse recomandate:

  Conqueror Bamboo - Olin - Claro - Novatech Silk & Gloss

  Optiuni din gama de creative: Keaykolour - Pop'Set - Rives - Curious Collection

   

  Vezi produse
 • Tiparul digital

  Hartiile digitale au devenit din ce in ce mai raspandite. Daca folosesti HP Indigo, hartiile utilizate trebuie sa aiba o acoperire (un strat de creta) speciala.  Este intotdeauna mai sigur sa verifici daca hartia pe care intentionezi sa o folosesti este certificata pentru aceste masini. Intreaba departamentul de vanzari in cazul in care esti nesigur in privinta vreunui amanunt - ei vor fi mereu incantati sa te ajute.


  > Produse recomandate:

  Digigreen  - Color Copy

  Vezi produse
 • Imagini color

  Hartiile lucioase sunt cele mai bune pentru tiparirea imaginilor color, dar multe hartii necretate de ultima generatie vor reda rezultate foarte bune.Daca nu stii exact cum va arata brosura ta la final, solicita mostre tiparite pentru a vedea calitatea.

  > Produse recomandate:

  Conqueror Bamboo - Olin - Claro - Novatech Silk & Gloss

  Optiuni din gama de creative: Keaykolour - Rives - Curious Collection

  Vezi produse
 • Plicuri 

  Intotdeauna importante intrucat vor fi primul lucru pe care il va vedea omul. Nu uita sa te asiguri ca documentul va fi pe dimensiunea plicului ales.

   

  Vezi produse

Conqueror 

conqueror_push2_145x111.jpg

Cel mai inalt standard pentru comunicarea corporativa.

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Gama de offset premium cea mai complexa cu o calitate a tiparului ne neinvins.

Mai multe

Claro 

claro_push_145x111.jpg

Hartia cretata ce ofera cel mai bun volum.

Mai multe

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Gama inovativa de hartii reciclate extra-albe ce ofera rezultate ale printului extraordinare.

Selector plicuri

envelope_selector_push_145x111.jpg

Cauti plicuri? Pentru a-l gasi pe cel potrivit, nu e nimic mai simplu. Indiferent ca ai de expediat produse usoare sau voluminoase, sau invitatii de prestigiu, gama noastra este accesibila prin selectorul de plicuri de pe www.antalis.ro

 

Mai multe
paperman