▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Photo-Albums_ContentPage_259x194.jpg

Albume  foto

Orice persoana doreste sa pastreze amintiri de la un eveniment special - nunta, botez, aniversare. Albumele foto ofera solutia ideala si alegerea hartiei potrivite va avea un impact mare asupra satisfactiei clientilor. 

De reținut:

 •  Gandeste-te bine ce fel de hartii si cartoane folosesti pentru paginile albumelor. De-a lungul timpului, a fost dezvoltata o gama de hartii si cartoane ideala pentru pentru acest scop si potrivirea lor poate avea un impact mare asupra clientului si a celor care vor privi albumul mult timp de acum inainte.
 •  Daca doresti o cantitate mica, tiparul digital este solutia si, datorita faptului ca au aparut multe tipuri de hartii si cartoane in ultimii ani in acest scop, standardele calitative au ajuns sa fie destul de mari.
 •  Aspectul final al abumului il va diferentia si incorporarea unor tipuri de lacuiri, folio sau embosari pe coperte sau in interior va putea influenta reactia clientului final. Daca continutul si mesajele sunt importante, atunci este justificat costul suplimentar pentru incorporarea unei astfel de tehnici.
 •  Daca albumul foto contine multe imagini colorate, tipul hartiei utilizate va influenta aspectul final. Hartiile lucioase ofera rezultate bune, dar daca vrei sa fii mai creativ atunci hartiile mate sau hartiile necretate de ultima generatie vor reda cele mai bune rezultate.
 •  Costul ar trebui, de asemenea, sa influenteze decizia de a produce un album premium sau unul standard si apoi poti planifica continutul, tipul de tipar si finisarile cele mai potrivite pentru bugetul clientului.
 •  Protejarea albumului foto este foarte importanta si daca clientul doreste cu adevarat ceva care sa dureze o viata, producerea unei cutii speciale pentru depozitare va completa finisarile. Poti utiliza acelasi tip de hartie ca si la album sau o alta varianta potrivita.
 •  Daca acreditarile de mediu sunt importante pentru tine iti punem la dispozitie o varietate de optiuni care iti intampina aceasta nevoie.
 • Vibrația culorilor

  Reproducerea culorilor este importanta acolo unde se folosesc fotografii sau imagini colorate. Legatura dintre gama de hartii - lucioase, mate, necretate - si importanta alegerii hartiei incepe sa prinda contur. Daca nu stii ce varianta sa alegi, solicita ajutorul echipe de vanzari Antalis.

  > Produse recomandate:
  Hartii creative: Keaykolour - Rives - Curious Collection - Conqueror Bamboo

  Hartii cretate: Claro -  Novatech - MS Green

  Hartii necretate: Olin - Cocoon

  Vezi produse
 • Tiparul digital

  Hartiile pentru tiparul digital devin din ce in ce mai raspandite. Daca folositi masini HP Indigo, atunci hartiile utilizate trebuie sa aiba o cretare speciale. Este intotdeauna mai sigur sa verificati daca hartiile pe care le doriti sunt certificare pentru aceste masini. Solicita ajutorul departamentului nostru de vanzari daca aveti intrebari - ei vor fi incantati sa va vina in ajutor. Departamentul de vanzari va va oferi toate informatiile tehnice ale produsului si va vor conecta la reteaua d2b. Reteaua "digital to business" reprezinta o oportunitate de a va pune in contact cu toti factorii pietei digitale, de a afla idei noi pentru companie si de a beneficia de oportunitatile de afaceri prin impartasirea expertiza si cele mai bune rezultate.

  Va rugam sa consultati paginile noastre dedicate D2B pentru sectiunea de informatii

  > Produse recomandate: Digigreen - Image - Color Copy

  Vezi produse
 • Contrastul 

  Poti hotari sa folosesti gramaje diferite pentru coperte fata de paginile de interior. Poti alege variante care asemanatoare si daca vreti sa fii putin diferit, poti sa combini diverse hartii pentru a obtine un contrast. Nu uita, va fi folosit si pretui mult timp, asadar trebuie sa fie ceva special.

 • Mediul 

  Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca hartiile sunt realizate din pulpe obtinuta din paduri bine administrate, asa ca poti fii sigur ca lantul de productie al hartiilor folosite au o responsabilitate sociala - de la copacii folositi pentru a obtine pulpa pana la imprimanta.

  >Produse recomandate:

  Produse reciclate: Cocoon - Cyclus - MS Green

  Vezi produse

Digigreen 

digigreen_push_145x111-1.jpg

Hartii reciclate premium, multi-functionale, garantate pentru tiparul digital.

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Cea mai complexa gama de hartii offset premium de pe piata cu o calitate a printului de neegalat.

Mai multe

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Gama inovativa de hartii reciclate si certificate FSC® ce ofera rezultate excelente ale printului.

paperman