c

Aplicații

 • Rapoarte anuale

  Raportul anual spune multe despre compania ta. Hartii pentru tipar de inalta calitate, hartii reciclate, creative sau digitale, plicuri de diverse dimensiuni: noi le avem pe toate!

  Vezi aplicațiile
 • Cărți și jurnale

  Esti scriitor sau cititor? Este dificila alegerea hartiei pentru o carte sau un jurnal. Verifica cea mai buna selectie de hartii.

  Vezi aplicațiile
 • Broșuri și pliante

  O brosura sau un pliant reprezinta ocazia de a dezvalui mai multe detalii despre ceea ce poate oferi compania ta. Reflecta brandul tau. De aceea am selectat o varietate de game de hartii cretate si necretate cu rezultate excelente la tipar, pentru a te ajuta.

  Vezi aplicațiile
 • Calendare 

  365 de zile...atata timp va fi privit calendarul tau. Asigura-te ca vei impresiona zi de zi utilizand o hartie din selectia noastra.

  Vezi aplicațiile
 • Cataloage 

  Catalogul tau este o vitrina imprimata. Este documentul care afiseaza exhaustiv ceea ce vinzi, combinand de obicei imagini atractive cu pagini bogate in continut. Descopera cele mai relevante produse pentru a scoate in evidenta catalogul tau.

  Vezi aplicațiile
 • Coperți și mape

  Indiferent ca e raport sau prezentare, impresioneaza prin folosirea unei coperti atractive si rezistente. Si pentru a organiza si prioritiza propria munca, nu uita de de produsele noastre potrivite pentru mape. Culorile intense te vor ajuta sa diferentiezi diversele activitati. Gama variata de produse iti va permite sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine.

  Vezi aplicațiile
 • Corespondență directă

  Cum pot obtine cea mai buna rata de raspuns la campania de corespondenta directa? Antalis iti poate furniza solutii, incepand cu selectia noastra de hartii si plicuri.

  Vezi aplicațiile
 • Felicitări și invitații

  Anunturi de evenimente, invitatii la petrecere, felicitari de Craciun... multe cai de a impartasi evenimentele speciale clientilor, prietenilor sau familiei de-a lungul anului. Metalice, texturate, colorate... vei gasi aici o selectie variata de hartii pentru toate ocaziile. 

  Vezi aplicațiile
 • Etichete și autocolante

  O eticheta poate fi un semn, timbru, autocolant, sigiliu, bilet sau ambalaj. Acesta poate fi atasat, imprimat, stantat sau imprimat in relief pe produsul controlat sau recipientul sau. Prin urmare, exista diverse cerinte legate de etichete. Arunca o privire la produsele noastre autocolante. Vei fi surprins de gama noastra completa cu o solutie pentru fiecare cerinta tehnica.

  Vezi aplicațiile
 • Foi cu antet și comunicare corporativă

  O afacere de succes ce prospera pe crearea unei identitati de brand distincte si papetarie corporativa reprezinta o mare parte din strategia de brand contruita. Eleganta, clasica si moderna, aici vei gasi hartia care te diferentiaza.

  Vezi aplicațiile
 • Reviste și buletine informative

  Hartiile si plicurile pe care le alegi influenteaza prima si cea mai de durata impresie si care ar trebui sa fie in conformitate cu mesajul ce urmeaza a fi transmis. Te putem sfatui sa alegi ce e mai bun pentru tine.

  Vezi aplicațiile
 • Soluții de ambalare și transport

  Pentru a te asigura ca produsele tale tiparite ajung in stare perfecta la destinatar, Antalis iti ofera o gama variata de materiale pentru ambalaje. Indiferent ca trimiti o carte, calendare sau un palet intreg, descopera ambalajele pe care le oferim.

  Vezi aplicațiile
 • Albume foto

  Piata albumelor foto este segmentul cu cea mai mare crestere din lumea tiparului digital. Antalis se dedica tipografilor digitali care vizeaza aria inovativa a tiparului prin punerea la dispozitie a materialelor precum hartiile cretate, hartiile creative si specialitatile.

  Vezi aplicațiile
paperman