c

Aplicații

 • Ambalaje pentru export și transport maritim

  Antalis va pune la dispozitie o gama larga de ambalaje pentru transportul oricarui fel de produse. Indiferent ca aveti de transportat produse mici, grele, delicate sau cu forma neregulata, noi avem ambalajul potrivit pentru orice fel de produs.

  Vezi aplicațiile
 • Amortizare,  absorbția șocurilor

  In timpul manipularii, depozitarii si transportului, pachetele sunt supuse unui stres de impact, vibratii, cadere, basculare, compresie, etc. Pentru a le proteja, se pot folosi materiale de amortizare adaptate continutului pachetului.

  Vezi aplicațiile
 • Umplerea spațiului liber, burdușire

  In vederea transportului, golurile din ambalaje, pachete trebuie umplute pentru a impiedica deplasarea obiectelor ambalate. Pot fi folosite hartii, perne de aer, spuma de ambalare.

  Vezi aplicațiile
 • Închiderea ambalajelor

  Pentru a fii sigur ca produsul ramane in stare perfecta pe parcursul transportului si depozitarii trebuie sa fie foarte bine inchis ambalajul. Prin urmare, Antalis va ofera o gama diversificata de materiale pentru inchiderea ambalajelor.

  Vezi aplicațiile
 • Securizarea paleților și încărcăturii

  Paletii, hartiile anti-alunecare, foliile strech, coltarele sunt folosite pentru a stabiliza unitatile de incarcare pe timpul transportului. Putem, de asemenea, sa va furnizam masinile potrivite pentru intreh procesul.

  Vezi aplicațiile
 • Protecția suprafețelor

  Suprafetele sensibile ale mobilierelor, piesele auto picto, oglinzile, etc. pot fi protejate cu folii speciale, spuma de ambalare, materiale din lana, hartii speciale, etc.

  Vezi aplicațiile
 • Protecția colțurilor

  Colturile si marginile pachetelor sunt in general expuse riscului in timpul transportului, manipularii si depozitarii. Cu ajutorul profilelor de spuma, coltarelor si altor materiale de ambalare, daunele pot fi evitate.

  Vezi aplicațiile
 • Protecția împotriva murdăriei și umidității

  Murdarirea devine o problema atunci cand bunurile sunt depozitate in spatiu deschis sau pe termen lung. Prin alegera materialelor de ambalare potrivite, precum lazile din plastic sau folii, daunele pot fi evitate.

  Vezi aplicațiile
 • Depozitare pe termen lung

  Mizeria si coroziunea trebuie evitate cu orice pret in cazul depozitarii pe termen lung a pieselor de schimb si a masinilor aflate in pauza tehnologica. Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea perfecta pentru nevoile tale.

  Vezi aplicațiile
paperman