c

Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Sunt tipograf

Poate ai o presa litografica offset si cauti un produs pentru a realiza o cerere specifica din partea unui client? Sau doar ce ai cumparat o presa digitala si doresti sa gasesti solutii? Sau ai nevoie  de informatii despre imprimarea unui mediu specific?
Aceasta pagina este special pentru tine. Acoperind un spectru larg din activitatea ta, vei descoperi sugestii privind produsele, noutati,  promotii, asistenta tehnica, motoare de cautare pentru produse si multe informatii utile...doar pentru afacerea dumneavoastra.

Conqueror 

Un simbol al hârtiei de calitate premium

conqueror_push_119x89.jpg

Cel mai important standard pentru comunicarea in afaceri. De peste 100 de ani, marile companii ce tin la imagine au ales Conqueror pentru autenticitate si ca o certificare a calitatii.

Digigreen 

100% digital,
100% verde

Digigreen_119x89px.png

Hartie cretata premium realizata pentru aplicatiile digitale, Digigreen asigura o performanta optima pe toate tehnologiile culorate si alb-negru ce folosesc toner lichid sau dry toner.

Curious Matter

Un finisaj original, oferind o senzație uimitoare.

curious-matter-push-119x89.jpg

O suprafata ultra-mata. Un material a carui textura nu poate fi apreciat doar vizual. Culori extrem de intense si o textura unica.

  • d2b  pentru tipografi

    Pentru a obtine ce e mai bun cu ajutorul echipamentelor digitale, pentru a diversifica tipurile de media folosite și pentru a te orienta catre piete si aplicatii noi, conecteaza-te la Antalis d2b!

    Conectează-te la profilul tău d2b

Produse  de ambalare pentru tipografi

 
  ProductPush_Tapes_119x89.png  
 

Antalis ofera o gama extinsa de produse destinate ambalarii, pentru a fi sigur ca tipariturile sunt in conditii perfecte pe durata manipularii si transportului. De la cutii si benzi de legat, pana la film si echipamente - Antalis este partenerul tau, nu numai pentru hartie, ci si pentru materialele de ambalare. Apeleaza la Antalis!

Produse: cutii de carton ondulat, benzi de legare, benzi adezive, masini de legat.

Accesează catalogul

Informații  tehnice

Orice cauți pentru a scoate ce e mai bun din echipamentul tau sau pur și simplu pentru a afla mai mult despre produsele noastre, aici vei găsi.

ProductPush_InformationTechnique_166x106.png

Centrul online de asistenta clienti pune la dispozitie specificatii tehnice despre hartie, precum si tehnici de tiparire si finisare, in timp ce catalogul on-line ofera informatii despre toate produsele noastre, de la acreditari pana la sfaturi de tiparire.

Contactează centrul de asistență

Mediu 

Mediu a devenit o preocupare din ce in ce mai importantă pentru noi. Avem responsabilități comune în utilizarea cât mai atentă a resurselor naturale.

ProductPush_Environment_166x106.png

Află mai multe despre angajamentul Antalis pentru o dezvoltare durabilă  - acreditări, politica de achizitii, etc. - precum și selecția de produse "verzi" si serviciile noastre care te indruma, pentru  a-ti  dezvolta afacerea intr-un mod responsabil.

Află mai multe

Intră  în lumea hârtiilor creative, o lume a culorilor, a texturilor și a efectelor

Hârtiile creative au puterea de a lăsa amprentă

New_Creative-papers_603x78.png

Creativitatea ta combinata cu o selectie impresionanta de hartii creative va potenta produsul final. Rasfoieste colectia de hartii creative si lasa-te inspirat de efectele surprinzatoare pe care le are produc aceste hartii.

Mai multe
  • Soluțiile  noastre pentru comunicarea vizuală

     

    Accesează pagina Coala

MOSTRAR  

visuel

Descoperă o gamă extinsă de produse dedicată oricărei afaceri

AcceseazĂ  direct...

paperman