c

Publisher_ProfilePage_185x114.jpg

Sunt editor

Cunoasteti provocarile managementului unui proiect de succes.Impresia generala si claritatea mesajului sunt doua elemente importante, precum si alegerea hartiei potrivite pentru fiecare domeniu este crucială. Hartia perfecta subliniază mesajul.  Hartia aleasa bine, comunica cu sens si emotie.

Olin All you need is inO gamă completă de hârtii de înaltă calitate

olin_push_145x111.jpg

Olin este o gama de hartii offset premium disponibila intr-o varitate de nuante, gramaje si finisaje pentru a spori designul.

Mai multe

Hârtii digitale creative


O gamă de hârtii creative excepționale pentru aplicații digitale

Awcp-productpush-145x111.jpg

Hartiile creative din gama Antalis includ o gama remarcabila dedicata echipamentelor HP Indigo si o gama de hartii pentru imprimantele dry toner.

Mai multe

Cartoane grafice și POS

Pentru a pătrunde în lumea cartoanelor în deplină seninătate, trebuie să te gândești înainte la aplicația finală.

ProductPush_GraphicalBoards_145x111.png

Descopera gama de cartoane a Antalis ce intampina toate cerintele in materie de finisari, grosime, grad de alb si performante de imprimare pentru toate aplicatiile grafice si POS.

Mai multe

Olin Digital

Hârtie offset digitală de calitate premium

Olin_chambre_119x89.png

Cartile la comanda sunt din ce in ce mai necesare. Olin, cea mai cuprinzatoare gama de hartii offset premium este acum potrivita si pentru tiparul digital. De la coperta la paginile de interior, poti avea o calitate consistenta a imaginilor din cartile imprimate.

Mai multe

Curious Matter

Un simt original, ce ofera o senzatie uluitoare

curious-matter-push-119x89.jpg

Ofera unicitate copertilor de carti  utilizand Curious Matter. O hartie creativa bruta si rafinata, neteda si granulata, atractiva si ciudata ca nici o alta hartie.

Legătorie 

 
  news_book_binding_176x117.jpg  
 

Fiecare carte are nevoie de o copertă uimitoare

Coperta reprezintă cel mai puternic mod de a transmite viitorului cititor informații despre calitatea și conținutul cărții. La o primă vedere coperta poate convinge cititorul să o cumpere. Întreaga gamă de hârtii creative, cartoane și alte materiale dedicate realizării unei cărți te poate ajuta să faci o alegere mai bună.

Pentru cărțile care se folosesc frecvent, precum cele de bucate sau când rezistența în timp este mai importantă, precum biblia sau albumul de absolvire sunt utilizate coperțile cartonate. În acest caz, legarea este făcută pe un carton dur, iar coperta este învelita cu un material flexibil. Putem să oferim a gamă variată de materiale dedicate precum Geltex sau Artelibris sau vinil și piele. Putem acoperi o gamă extinsă de texturi: catifelată, embosată...

Legarea este cea mai folosită metode de finisare a cărților. Prin intermediul acestei metode, paginile și coperțile sunt lipite împreună prin intermediul unui lipici dur și flexibil.

Pentru toate aceste tehnici de legare, toate hârtiile creative și cartoane sunt adaptate în special pentru a oferi o aparență.

Accesează catalogul nostru

MOSTRAR  

visuel

Descoperă gama noastră extinsă dedicată fiecărei afaceri.

AcceseazĂ  direct...

paperman