c

Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Sunt Director de Comunicare

Vrei sa transmiti clientilor tai o imagine care iti scoate afacerea in evidenta pe piata?
Iti oferim produse din hartie inovatoare si calitative pentru documentele imprimate si comunicarea zilnica, respectand in acelasi timp normele de mediu. In plus, tehnologiile noastre pentru presa digitala creeaza noi oportunitati pentru a-ti optimiza loialitatea si campaniile de marketing. De aceea Antalis a lansat initiativa d2b sau Digital to Business ("solutii digitale pentru afaceri"), lucrand impreuna cu jucatorii principali de pe piata pentru a raspunde asteptarilor tale.

Conqueror 

Un simbol al hartiei de calitate premium

conqueror_push_119x89.jpg

Cel mai inalt standard pentru comunicarea in afaceri. De peste 100 de ani, companiile ce tin la imagine au ales Conqueror pentru fiabiliate si ca o declaratie de calitate.

Olin 


All you need is in

Olin_cabine_119x89.png

Olin este o gama completa de hartii offset premium disponibila intr-o multime de nuante, gramaje si finisari pentru a spori designul.

Mai multe

Coala 

Solutii mari pentru idei marete

Logo_Coala_119x89.png

Expertul nostru in solutiile pentru aplicatiile LFP. Gama competitiva si sustenabila, de o calitate inalta.

Mai multe

Curious Matter

Atingerea imposibilului

curious-matter-push-119x89.jpg

Un simt unic si uimitor, ca imposibila fuziunea a nisipului cu matasea. Curious Matter ofera o noua experienta in materie de hartie.

Consultant 

Cauți rezolvarea unori probleme, mostre sau soluții de tipărire... Ia legătura cu consultanții noștri!

backseller_119x90.jpg

Facand alegerea potrivita de la inceputul proiectului poti salva timp pretios si bani. Cei 130 de consultanti la nivel international pot sa-ti recomande hartia sau materialul potrivit unui anumit procedeu, sa te sfatuiasca in ceea ce priveste certificarile de mediu si sa te tina la curent cu ultimele noutati in domeniu.

Ei au cunostinte vaste despre gamele de hartii si industria hartiei si se afla la dispozitia ta oricand ai nevoie.

Ei  pot sa-ti ofere training pentru echipa ta sau pentru clientul tau pentru a obtine cunostinte din industrie dar mai mult pot oferi cursuri si studentilor de la scolile de design. Poti apela la ei sau ei vor veni la tine pentru a organiza sesiuni de lucru sau dezbateri despre problemele de mediu.

Create pentru cei care creeaza, Paperpoint organizează evenimente, nu e nevoie sa mergi in alta parte pentru a veni cu idei noi.

Serviciile noastre

D2B pentru Directorii de Comunicare

Logo_D2B_181x136.jpg

Pentru a obține cel mai bun rezultat din campaniile de marketing direct sau pentru a afla ce rezultate îți poate aduce o campanie de cross-marketing, conectează-te la Antalis d2b!

Conectează-te la profilul tău d2b

Alege un partener responsabil

ProductPush_Environment_166x106.png

Ca lider în distribuția materialelor folosite în comunicare, compania Antalis este conștientă de responsabilitatea față de mediu. Lucrând alături de Antalis înseamnă să-l alegi un partener care se angajează într-o îmbunătățire permanentă având ca target reducerea impactului produselor sale asupra mediului, creșterea implicării sociale și promovarea guvernării responsabile.

Mai multe

Puterea tipăriturilor

Antalis este membru activ a PRINT POWER

logo-Print-Power_131x67.png

Print Power este o organizație pan-europeană dedicată promovării utilizării materialelor tipărite și rolul acestora în programele și campaniile de marketing.

Organizația cuprinde o gamă variată de companii - tipografii, distribuitori, agenții de publicitate.

 

Mai multe

AcceseazĂ  direct...

paperman