c

Copy-shop_ProfilePage_185x114.jpg

Administrez un Centru de copiere

Firma ta este pe piata de ceva vreme iar acum trebuie sa te asiguri ca produsele si serviciile tale se adapteaza rapid mediului in continua schimbare. Acesta este motivul pentru care Antalis a lansat initiativa "d2b" pentru a te ajuta sa primesti informatii despre cele mai noi suporturi de tiparit si aplicatii, si pentru a te ajuta sa interactionezi mai bine cu oamenii de marketing si proprietarii brandurilor, pentru a profita de oportunitatile pietei.

IMAGE COLORACTION

25 de modalități eficiente de a stimula comunicarea

ProductPush_Image-Coloraction_119x89.jpg

O gamă de hârtii completă cu mai mult de 25 de culori. Un mod eficient de a obține impact maxim pentru toate comunicările interne și externe. Hârtii colorate în masă potrivite pentru toate tipurile de echipamente de tipărit.

Mai multe

Olin All you need is inO gamă completă de hârtii de înaltă calitate

olin_push_145x111.jpg

Olin este o gama de hartii offset premium disponibila intr-o varitate de nuante, gramaje si finisaje pentru a pune in valoare conceptul ales.

Mai multe

Digigreen 


100% Digital
100% Green

Digigreen_119x89px.png

Hartii cretate premium concepute pentru aplicatiile digitale. Digigreen asigura performante optime in imprimarea color si alb-negru, utilizand toner lichid sau uscat.

d2b  pentru administratorii centrelor de copiere

Logo_D2B_181x136.jpg

Pentru a obține ce e mai bun din echipmanetul tău digital și pentru a diversifica tipurile de hârtie pe care lucrezi , conectează-te la Antalis d2b!

Conectează-te la profilul tău d2b

Gama Image

Imprimare, copiere digitală premium și în colume mari - Image is everything!

Image_325x64.jpg

Brandul Image al Antalis ofera o gama completa de hartii office si digitale potrivite pentru diverse aplicatii. O familie de hartii de calitate  in care poti avea incredere ca ofera o gama cu acreditari de mediu si disponibilitate de-a lungul Europei. Image Impact, Image Business, Image Recycled...o selectie de hartii ce-ti permite sa te exprimi si sa te bucuri de lucrare.

Mai mult...
  • Soluțiile  noastre pentru comunicare vizuală

     

AcceseazĂ  direct...

paperman