c

Industrial_Packaging-Buyer_IntroPage_185x114.jpg

Sunt responsabil cu achizițiile industriale de materiale ambalare

Acceptam provocarea unei piete a ambalajelor din ce in ce mai exigenta! Folosind cel mai recent software CAD, inginerii nostri au dezvoltat solutii de ambalat personalizate pentru produsele tale. Si de ce sa nu folosesti oferta noastra cuprinzatoare de consultanta. Noi analizam procesele de ambalare si apoi stabilim cat mai multe solutii de economisire posibile.

Materiale de ambalare

Pentru toate industriile, logisticieni și comercianți

ProductPush_Tapes_119x89.png

Comunica-ne nevoile tale in materie de ambalaje si te vom aproviziona din stoc sau le putem personaliza pentru a se potrivi dimensiunilor necesare.

Mai multe

Echipamente de ambalare

Combinația perfectă

ProductPush_Machines_119x89.png

Un proces de ambalare eficient si economic decurge din combinarea materialelor de ambalare cu tehnologiile de ambalare moderne si inovative din punct de vedere tehnic.

Mai multe

Soluții de ambalare

Idei potrivite

ProductPush_Solutions_119x89.png

Solutii de ambalare personalizate pentru a intampina toate cerintele, dezvoltate de centrul de design de ambalare intern.

Mai multe

Servicii de ambalare

Mai mult decât ambalaje

ProductPush_Services_-1.png

Profita de serviciile de consultanta, cum ar fi sfatul de protectie impotriva coroziunii, analiza in campul de incarcare in siguranta, optimizarea procesului de logistica.

Mai multe

CLIENȚi internaționali

 
  International-Customers_156x93.png  
 

Antalis este singurul distribuitor ce poate sa raspunda cerintelor fiecarui client. Datorita pozitiei sale de lider pe piata ambalajelor, Antalis poate sa-ti ofere solutii de ambalare globale in stransa legatura cu gama de produse, concepte logistice, experienta in coordonarea  conturilor cheie din industria de automobile, electronica si industria de bunuri de larg consum la nivel european. Contacteaza un reprezentant de vanzari.

Mai multe

MOSTRAR  

visuel

Descoperă o gamă extinsă de produse dedicată oricărei afaceri

AcceseazĂ  direct...

paperman