stiri

Sunt Rives

09 Iun 2022 —
Print
Rives

„I am Rives / Je suis Rives” este noua campanie globală de a pune în evidență Rives, gama de hârtie Arjowiggins cu moștenirea franceză a producției de hârtie a cărei rațiune de a fi este plăcerea atingerii și texturii.

„I am Rives / Je suis Rives” este noua campanie globală de a pune în evidență Rives, gama de hârtie Arjowiggins cu moștenirea franceză a producției de hârtie a cărei rațiune de a fi este plăcerea atingerii și texturii.

Campania include un nou instrument de vânzări și clipuri, toate create de agenția de design BVD din Stockholm, care aruncă o lumină nouă asupra calității și imprimabilității excepționale atât a Rives, cât și a Rives Sensation, precum și asupra moștenirii franceză a colecției.

Rives: Colecția

Rives este o gamă de hârtie a cărei relevanță a crescut doar cu timpul. Întrucât comunicarea digitală domină viața noastră de zi cu zi și viața profesională, este rolul cărților, publicațiilor, ambalajelor și articolelor de papetărie pe care le ținem în mână pentru a ne satisface foamea de atingere și textură. Clienții caută hârtie memorabilă la atingere. Rives este antidotul perfect împotriva intangibilității și a excesului de timp pe ecran.

Luând numele de la orașul francez în care a fost creat pentru prima dată, Rives și-a construit o reputație în rândul mărcilor din întreaga lume pentru texturile sale subestimate, care combină eleganța și savoir-fare-ul galic cu adaptabilitatea completă la toate procesele majore de imprimare.

Cele opt finisaje marcate cu pâslă și micro-embosate care formează colecția Rives sunt inspirate din modă și țesături, de la texturile clasice Tradition, Laid și Linear până la suprafețele contemporane, geometrice, ale Dot și Design. Unele texturi, cum ar fi Dot, Tweed și Basane, nu au echivalente nicăieri altundeva pe piața hârtiei. Deși colecția este în principal despre alb și creme, Rives Tradition oferă și trei nuanțe profunde și sofisticate care evocă moștenirea sa franceză: Le Rouge, Le Bleu și Le Noir.

 

Rives-news-2.jpg

Rives Sensation adaugă un tratament patentat de suprafață texturilor Rives selectate pentru a îmbunătăți și mai mult performanța de uscare și de ridicare a cernelii, rezultând o redare clară a culorilor, o rezoluție super-înaltă a imaginii și o imprimare solidă frumos omogenă, în special a imaginilor mari. Fără a modifica senzația necretate a hârtiei, tratamentul Sensation oferă un rezultat de imprimare ultra-mat sau un finisaj lucios remarcabil.

Atât Rives, cât și Rives Sensation sunt certificate FSC și oferă opțiuni 100% reciclate, iar ambele oferă o gamă largă de produse pentru imprimare digitală. Gama este disponibilă în exclusivitate în toate țările Antalis din întreaga lume și o face alegerea perfectă pentru proiecte și clienți internaționali.