evenimente, hartii-creative

Creative PRINT & PACK

HÂRTIA - suportul de care aveți nevoie! PRINTUL – o experiență în sine! Cum poate tiparul digital să-și exercite efectul în ziua de astăzi, când produsele de masă abundă peste tot? Exploatați, pur și simplu, întregul potențial creativ pe care-l dețineți și realizați lucrări valoroase fără precedent pe o varietate cât mai mare de materiale. Impresionați-vă clienții cu rezultate inspirate, interesante, atrăgătoare și mai strălucitoare ca oricând.

Creative PP_header ANTALIS.jpg

Creative PRINT & PACK

>În cadrul evenimentului organizat în perioada 4-6 octombrie 2023, aveți ocazia să intrați, alături de Antalis, în lumea Konica Minolta. Creativitatea nu are limite, iar echipamentele de ultimă generație ale producătorului cu renume mondial redefinesc posibilitățile tiparului digital profesional și industrial. Inspirați de angajamentul Konica Minolta față de inovație, vă invităm să fiți deschiși în fața provocărilor, să descoperiți viitorul tehnologiei de printare, să explorați noi orizonturi și să redescoperiți potențialul afacerii dumneavoastră.

Open your mind and See The Potential

Konica Minolta România, în parteneriat cu Antalis, organizează Creative PRINT & PACK – eveniment dedicat antreprenorilor creativi din zonele de print, comunicare și grafică. Dedicarea Konica Minolta față de inovație se aliniază perfect cu viziunea Antalis de a vă oferi cele mai bune instrumente și materiale pentru a da viață proiectelor dumneavoastră.

Haideți să depășim împreună limitele și să redescoperim noi dimensiuni ale creativității! Vă așteptăm la Digital Imaging Square Konica Minolta România, din strada Copilului nr. 18A, sector 1, București, pentru a descoperi:

  1. Înnobilarea digitală – efecte 2D&3D atrăgătoare
  2. Producția de etichete – creativitate fără limite
  3. Ambalaje pentru toate gusturile
  4. Lucrări pentru o comunicare personalizată

 

Konica Minolta România și Antalis vă așteaptă în perioada 4-6 octombrie 2023, la Creative PRINT & PACK pentru a vă prezenta idei  și aplicații noi menite să vă susțină proiectele și afacerile din zona tiparului digital!

 

04 - 06 Oct. 2023
09:30 - 17:00
Descarcă-ți calendarul
Strada Copilului 18, București 012178
Digital Imaging Square — Konica Minolta
Gazda
logo 3D - glob mai mare de 8 mm_scris ALB_150x87px.png

Konica Minolta 

 

&
 
 

 

paperman_150x150

Antalis 

Produse