inovare, stiri, packaging-expertiza, master-in

Descoperă performanța Hârtiei Stretch Master'in

22 Iun 2023 — Packaging; Wrapping; Eco-friendly packaging; Paper stretch Ambalaje ambalare
Print
A paper-based solution for manual and machine wrapping

Deoarece clienții noștri sunt la fel de preocupați de impactul asupra mediului al activităților lor ca și noi, echipa noastră de experți și-a unit forțele cu un producător de hârtie pentru a proiecta împreună o soluție eficientă de ambalare pe bază de hârtie.

Deoarece clienții noștri sunt la fel de preocupați de impactul asupra mediului al activităților lor ca și noi, echipa noastră de experți și-a unit forțele cu un producător de hârtie pentru a proiecta împreună o soluție eficientă de ambalare pe bază de hârtie.

Un material plin de resurse

În loc să încercăm să inventăm ceva nou, am vrut să găsim modalități noi și inovatoare de a folosi un material de încredere, existent. Am făcut acest lucru folosind hârtie creponată pentru a crea rulouri de ambalare de înaltă performanță. În ciuda aparențelor, hârtia creponată utilizată pentru Paper Stretch Master’in Performance este suficient de flexibilă pentru a se întinde și, astfel, a rezista la rupere, atunci când mărfurile sunt ambalate (mai multe despre asta mai târziu).

Am folosit tot ce ne-a oferit Natura: un produs monomaterial realizat din fibre de hârtie 100%, fără nicio acoperire (fără adeziv, fără PE) – făcându-l complet reciclabil și ușor de eliminat în fluxul de deșeuri de hârtie.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine caracteristicile acestui material, iată un tabel care compară soluția noastră Paper Stretch cu plasticul:

RO_Pk_Hartie_stretch.jpg

Pentru cea mai simplă utilizare

Acum știți puțin mai multe despre această inovație Paper Stretch, probabil că ați dori să știți cum funcționează. Nu fi surprins dacă îți spunem, este la fel de ușor de utilizat, pe atât de simplă este compoziția sa.
Și pentru că o imagine valorează cât o mie de cuvinte:

 

 

  • FĂRĂ ADEZIVI in puncte sau pe intreaga suprafata, nu este necesar intre straturi. 
  • FĂRĂ ECHIPAMENTE SPECIALE. Funcționează foarte bine cu echipamentele semi sau automate. 
  • FĂRĂ DISPENSERE (DISTIBUITOARE), rolele manuale se potrivesc in  echipamentele standard.

Machine roll

Hand roll

Este produsul potrivit pentru tine?

Știm că acest produs inovator Master'in va atrage privirea. Iar prioritatea noastră este ca coletul dumneavoastră să fie împachetat în siguranță, astfel încât să poată fi livrat în forma sa originală. Iată, așadar (după cum am promis), o listă cu principalele situații pentru care va fi potrivită.

Recomandăm clienților noștri să-l folosească pe paleți ușori (aproximativ 300 kg), nu mai înalți de 120 cm, cu forțe de inerție reduse. Hârtia extensibilă Master'in Performance va funcționa cel mai bine și pe paleți care nu au goluri uriașe.

Acum pentru condițiile de expediere: Vă recomandăm să-l utilizați numai pentru expedieri directe (de la expeditor la destinatar). Funcționează minunat pentru depozitarea internă (în special pentru protecția împotriva prafului) și ca soluție intra-logistică. Și, în sfârșit, ca și în cazul tuturor hârtiei, se recomandă utilizarea numai în zone uscate (ca și în zonele umede, hârtia se poate deteriora în timp).

La final

Dacă este necesar, puteți combina întotdeauna Paper Stretch cu un strat suplimentar de protecție, cum ar fi hârtie anti-alunecare, protecție pentru colțuri sau benzile de prindere, pentru a-i spori rezistența și efectuați câteva teste interne înainte de expediere. Dar, în general, această soluție a fost testată la Antalis Packaging și, dacă este utilizată în condițiile potrivite, va fi foarte eficientă.

Deci iată-l! O altă soluție inovatoare Antalis, care va satisface pe oricine caută ambalaje mai durabile și alternative la foliile elastice din plastic.

 

Interesat de un test? Contactează-ne