stiri, stiri

Antalis prezintă provocarea
„The Wrap & Remix by Antalis"

01 Feb 2024 —
Print
WRAP&REMIX-NEWS-BANNER.png

Ca principal distribuitor de materiale imprimabile, Antalis lansează un concurs de colantare auto nemaivăzut până acum în Europa: Provocarea „The Wrap & Remix by Antalis”, din februarie până în iunie 2024!

Ca principal distribuitor de materiale imprimabile, Antalis lansează un concurs de colantare auto nemaivăzut până acum în Europa: Provocarea „The Wrap & Remix by Antalis”, din februarie până în iunie 2024!

Aceasta este o oportunitate de a le mulțumi clienților și de a-și prezenta gama completă de soluții de colantare auto, un proces care permite acoperirea parțială sau totală a vehiculelor cu vinil autoadeziv, utilizat atât de persoanele fizice care doresc să își personalizeze mașinile, cât și de flotele comerciale care optează pentru colantarea vehiculelor mari în scopuri publicitare (autobuze, trenuri, etc.).

 

Pe lângă utilizarea foliilor tehnice adecvate și a cunoștințelor de instalare, profesia reunește experți pasionați de cultura colantării auto. Prin inițiativa „The Wrap & Remix”, Antalis, în calitate de distribuitor, dorește să aducă la viață istoria, valorile și evoluția colantării auto.

 

Competiția va răsplăti loialitatea clienților Antalis, oferindu-le premii incredibile. Aceștia vor avea șansa de a concura pentru Marele Premiu, care constă într-un Ford Mustang 350GT Shelby Clone din anul 1965, și în alte 99 de premii uimitoare, de la bilete la Formula 1 Grand Prix în Italia până la echipamente de înaltă tehnologie. Nu putem uita nici de extragerile săptămânale și lunare care oferă participanților șansa de a câștiga premii suplimentare, pecum un Ford Mustang 350T în miniatură sau un Monster Shop Jukebox.

Este simplu să participi!

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul concursului www.wrapandremixbyantalis.com, pentru a obtine din start 30 de puncte. Apoi, fiecare achiziție de 10€, din produsele eligibile, adaugă un punct la scorul lunar al participantului, cu posibilitatea de a multiplica aceste puncte cu ajutorul boosterelor anunțate la începutul fiecărei luni. Norocosul câștigător al unui Ford Mustang va fi extras din primii 100 de înscriși pe data de 12 iulie 2024, printr-un anunț live pe Facebook.

 

Lista produselor eligibile pentru participare provine de la unul dintre brandrile de top din industria autocolantării distribuite de subsidiarele europene Antalis.

arlon-logo.png